Design van opvouwbare Samsung smartphone gelekt in patenten (foto’s)

Het opvouwbare toestel van Samsung lijkt steeds meer een gezicht te krijgen. De Koreaanse fabrikant wil het toestel volgend jaar uitbrengen. Door verschillende nieuwe foto’s van patenten krijgen we nu meer een idee van hoe het toestel eruit komt te zien.

Opvouwbare smartphone in patenten

Samsung heeft een nieuw patent ingediend voor een opvouwbare smartphone. Vorige week gaf Samsung al meer informatie, over dat de introductie in 2019 plaats zal vinden, maar een beeld ontbrak erbij. Mogelijk krijgt het toestel de naam Galaxy X mee.

Samsung patent opvouwbare smartphone

Anders dan bij eerdere patenten is de informatie beter uitgewerkt. Niet alleen Koreaanse maar nu ook Engelse tekst is bijgevoegd, samen met meer gedetailleerde foto’s. Het gaat om een toestel waarbij het geheel naar buiten klapt en zo één groot scherm ontstaat. Ook wordt gebruik gemaakt van een schuifbare plaat, onder het display en een scharnier dat gedraaid kan worden.

Samsung patent opvouwbare smartphone

Niet alleen de opvouwbare smartphone wordt verwacht, volgens Samsung gaat het om meerdere opvouwbare producten die gepresenteerd kunnen worden. Zo kunnen ook tablets en andere elektronica opvouwbaar gemaakt worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel