Huawei komt binnenkort met 5G, game-smartphone en opvouwbaar toestel

Huawei heeft grootse plannen. De Chinese fabrikant heeft bekend gemaakt dat het niet alleen met een 5G-smartphone komt, maar ook een opvouwbare smartphone en een toestel, gericht op gamen.

Huawei met grootse plannen

De Chinese fabrikant Huawei heeft grootse plannen voor de komende tijd. De CEO van Huawei, Eric Xu, heeft bevestigd dat we de eerste 5G apparaten van Huawei in 2019 kunnen verwachten. De eerste 5G smartphone van de fabrikant moet in maart 2019 gepresenteerd worden.

Daarbij zal het bedrijf ook in 2019 een opvouwbare smartphone op de markt brengen. Berichten hierover gaan al langer rond. Helaas ontbreekt nog verdere informatie over het nieuwe toestel. Ook wil Huawei een speciale game-smartphone uitbrengen, maar meer details hierover ontbreken nog.

Vermoedelijk gaat Huawei gebruik maken van de GPU Turbo-technologie. Dit zagen we eerder al terug bij een aantal toestellen van Honor. Hiermee moeten de prestaties nog beter worden, terwijl het energieverbruik wordt verminderd. Deze technologie zou ook naar eerder uitgebrachte toestellen moeten komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel