Live foto’s tonen Huawei Nova 4 met ‘geperforeerd’ display

Huawei wil binnenkort een smartphone presenteren waarbij er geen notch is, maar slechts een enkele opening voor de front-camera. Het toestel, dat rondgaat onder de naam Huawei Nova 4, is al een aantal keer opgedoken, nu zien we live foto’s van het toestel.

Huawei Nova 4 in levenden lijve

De Huawei Nova 4 wordt deze maand verwacht en bevat een nieuwe innovatie. In plaats van een notch experimenteren verschillende fabrikanten, waaronder Samsung, Huawei en Honor, met een in-display front-camera. Hiervoor hoeft enkel nog maar een gaatje open te blijven voor het maken van een foto. De notch is daarmee verleden tijd. Nadat we eerder al informatie kregen over de Nova 4 van Huawei, wordt het nieuws nu uitgebreid met live foto’s.

Huawei Nova 4 live foto

We zien een herkenbaar Huawei-toestel waarbij de opening voor de front-camera in de linkerbovenhoek geplaatst is. Deze is dus daadwerkelijk verwerkt in het beeldscherm zelf. Verder zien we dat het toestel dunne schermranden heeft. De speaker voor telefoongesprekken zal in de dunne bovenste bezel geplaatst worden.

Aan de achterzijde krijgt de Huawei Nova 4 een triple-camera en een vingerafdrukscanner. Deze wordt dus niet in het scherm geplaatst. Toch valt ook op dat het toestel niet tot de dunste smartphones gerekend mag worden. Alle details worden, volgens de geruchten, op 17 december duidelijk gemaakt. Dan zou Huawei het toestel officieel willen presenteren. Alleen de eerste generatie Huawei Nova kwam uit in Nederland, het is niet bekend of de ‘vier’ wel naar ons land komt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel