Huawei Nova 4 komt in december en krijgt ook opening in scherm voor camera

Na Samsung lijkt ook Huawei bezig te zijn met een nieuw soort smartphone. De Huawei Nova 4 krijgt een schermvullende voorkant, waarbij een cirkelvormige opening is te vinden voor de front-camera.

Huawei Nova 4 in het nieuws

Het lijkt erop dat het jaar 2019 het jaar wordt van de openingen voor front-camera’s. Waar Samsung al bezig is met het realiseren van een schermvullende voorkant, waarbij een opening is te vinden voor een front-camera, lijkt Huawei nu hetzelfde te doen. Hiermee wordt afgestapt van de notch, die niet door iedereen gewaardeerd wordt. Het schermoppervlakte aan de voorkant wordt met deze oplossing nog groter.

Huawei Nova 4 december teaser

Een teaser van Huawei laat zien dat de Huawei Nova 4 van deze techniek voorzien zou moeten zijn. De opening voor de front-camera bevindt zich in de linkerbovenhoek. De teaser is gedeeld door Huawei Official via het Chinese sociale netwerk Weibo. Overigens is een datum nog niet bekend, er wordt alleen gesproken over december.

Huawei Nova 4

Bovenstaande foto toont het toestel al in volle glorie. Het is nog maar de vraag of de Huawei Nova 4 ook in Nederland terecht komt. Alleen de eerste generatie Nova werd hier uitgebracht, de andere modellen kwamen niet in ons land beschikbaar. Desondanks, we zijn benieuwd naar de nieuwe technieken in de smartphones.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel