Huawei P30 (Pro) livestream: volg de aankondiging hier

Vandaag, 26 maart, is het zover; Huawei presenteert haar nieuwe vlaggenschepen; de Huawei P30-serie. De P30-serie zal de concurrentie aangaan met toestellen zoals de Samsung Galaxy S10. Je kunt de aankondiging volgen via de Huawei P30 livestream.

Huawei P30 livestream

In Parijs zal Huawei vanmiddag haar nieuwste toestellen laten zien; de Huawei P30 en P30 Pro. Deze twee devices zijn de opvolger van de Huawei P20 en P20 Pro, welke miljoenen keren verkocht zijn. De verwachtingen van de P30-serie zijn hooggespannen; de beste camera’s, een mooi design en nog meer mogelijkheden. Mogelijk zien we ook de nieuwe Huawei P30 Lite terug op het toneel, de opvolger van de eveneens succesvolle Huawei P20 Lite.

Veel geheimen rondom de Huawei P30 en Huawei P30 Pro zijn in de afgelopen tijd al onthuld. De smartphones zijn allebei namelijk al meermaals uitgelekt. Toch mag dat de pret zeker niet drukken en zullen we alle ins- en outs te horen krijgen. Huawei wil de strijd aan gaan met de andere concurrenten zoals de Galaxy S10 en Galaxy S10+ van Samsung.

Natuurlijk zal DroidApp je uitgebreid op de hoogte houden van de introductie van de Huawei P30 Series. De aankondiging begint op 26 maart om 14:00 uur Nederlandse tijd. Je kunt de livestream hieronder direct volgen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel