Video-teaser: Huawei presenteert P30-serie op 26 maart

Op 26 maart zal Huawei het doek van de nieuwe P-serie halen. De Chinese fabrikant heeft wederom de stad Parijs uitgekozen om haar nieuwe Huawei P30-reeks aan te kondigen. Uit de teaser worden ook enkele details duidelijk.

Huawei P30 op 26 maart

Waar verschillende merken deze en volgende week aangrijpen om hun nieuwste high-end smartphones te presenteren, kiest Huawei eind maart uit. In een officiële video-teaser laat Huawei zien dat het op 26 maart de nieuwe Huawei P30-serie zal presenteren. De hashtag laat zien dat het definitief om deze smartphone zal gaan.

De persconferentie van Huawei zal op deze dag plaatsvinden in de stad Parijs. De slogan die wordt gebruikt luidt ‘Rewrite The Rules’. In de Franse stad zullen naar verwachting minimaal twee smartphones getoond worden; de Huawei P30 en Huawei P30 Plus. Daarbij wordt er ook een Huawei P30 Lite verwacht, maar Huawei koos er vorig jaar bijvoorbeeld voor om deze al eerder aan te kondigen.

Er gaan berichten rond dat de smartphones beschikken over een triple-camera; met optische zoom. Dat onderdeel lijkt in de video-teaser ook verder naar voren te worden gebracht. Daarbij gaan er berichten over een druppel-notch aan de bovenzijde van het scherm, een vingerafdrukscanner in het beeldscherm en mogelijk ook ontwikkelingen rondom 5G.

Zodra er meer bekend is over de Huawei P30-serie zullen we je uiteraard op de hoogte houden. De Huawei P30 zal de strijd aan moeten gaan met de Galaxy S10. Deze smartphone van Samsung wordt morgen officieel gepresenteerd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel