Huawei lekt promotie van Huawei P30 (Pro) voor Nederland

Nog een kleine week wachten, en dan is de persconferentie van de Huawei P30-serie. De Nederlandse afdeling geeft alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten.

Huawei P30 actie voor Nederland

Het is geen geheim meer dat op 26 maart de nieuwe Huawei P30 en P30 Pro worden aangekondigd. De Chinese fabrikant wil de toestellen van de beste hardware voorzien en vooral bij de Pro komt de focus op de camera te liggen. De Pro krijgt vier camera’s achterop, het ‘standaard’ model drie.

Huawei P30 Promotie

De P30 krijgt een ‘plat’ scherm, terwijl de Huawei P30 Pro voorzien is van een doorlopend scherm aan de zijkanten. Maar er zijn nog meer dingen te melden, zo wordt duidelijk uit een pagina die Huawei Nederland alvast online heeft gezet. De informatie heeft vooral betrekking op de promotie-actie die in ieder geval voor Nederland zal gaan gelden.

Bij het plaatsen van een pre-order, krijg je gratis een Sonos One speaker. Dit moet je dan doen voor 8 april. Kies je voor de P30 Pro, dan krijg je ook nog een gratis wireless charger thuisgestuurd. Hiermee kun je de smartphone draadloos opladen. De P30 lijkt draadloos laden niet te ondersteunen.

Huawei P30 pro Promotie

Fabrikanten kennende, zal de pre-order actie starten na de aankondiging. Registreren voor de promotie is mogelijk vanaf 5 april 2019 en moet voor 8 april 2019 gebeuren. De verwachting is dat de toestellen dan of 5 april, of 9 april in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. De pagina laat nog niks los over de verdere prijzen, maar die doken wel van de week al op.

Huawei P30 Promotie

We zien op de foto ook de P30 Pro in de rode kleur; waarover we eerder over te horen kregen. Echter was het toen nog maar de vraag of deze kleur ook in ons land uitgebracht zou worden. Aangezien deze op de Nederlandse site getoond wordt, lijkt dit wel het geval te zijn.

Op 26 maart gaan we alle details horen, en uiteraard zal DroidApp je hiervan uitgebreid op de hoogte houden!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel