Betrouwbare bron meldt prijzen van nieuwe Huawei P30 (Pro)

De vermoedelijke prijzen van de toestellen uit de nieuwe Huawei P30-serie zijn uitgelekt. Een doorgaans betrouwbare bron heeft de prijzen gedeeld met de rest van de wereld. 

Prijzen van Huawei P30-serie

Volgende week, op 26 maart, zal in Parijs de Huawei P30-serie gepresenteerd worden door de Chinese fabrikant. De P-serie van Huawei weet al langere tijd hoge ogen te gooien en neemt het op tegen high-end smartphones van andere fabrikanten zoals de Galaxy S-serie van Samsung. De P30-serie moet wederom vol innovatie zitten en veel te bieden hebben. Hierbij zal de Pro over de meeste camera-opties beschikken, zo is de verwachting.

Roland Quandt, een doorgaans erg betrouwbare bron uit Duitsland wist eerder al foto’s van de nieuwe smartphones naar buiten te brengen, maar nu heeft hij nog meer informatie. Van het weekend verscheen een groot lek, maar miste de prijzen. Die komen we nu wel te weten. Details over de Huawei P30 Lite ontbreken nog wel. Het is onbekend of deze ook op 26 maart gepresenteerd gaat worden.

Volgens Quandt zullen de prijzen als volgt zijn; de Huawei P30 verschijnt met 128GB en gaat 749 euro kosten. De Huawei P30 Pro met 128GB komt uit op 929 euro. Ga je voor de Huawei P30 Pro met 256GB, dan zal de prijs uitkomen op 1029 euro. Erg interessant; de erg hoog gewaardeerde Huawei Mate 20 Pro kost vandaag de dag rond de 800 euro. Huawei zal dus direct concurrentie uit eigen huis hebben.

Alle details zullen we op 26 maart te weten komen. DroidApp zal je natuurlijk op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel