Live foto’s Huawei P30 Pro bevestigen doorlopend scherm en kleine notch

Eind deze maand krijgen we de introductie van de Huawei P30-serie. Deze serie smartphones zal weer over verschillende nieuwe technieken beschikken, waaronder een groot doorlopend scherm, zo wordt duidelijk uit nieuwe foto’s.

Huawei P30 Pro op live-foto’s

Nadat we vorige week al duidelijke renders te zien kregen van de Huawei P30 Pro, zien we het toestel nu verschijnen op enkele live foto’s. De foto’s zijn gedeeld op het Chinese netwerk Weibo, waar via regelmatig interessante informatie gedeeld wordt. De foto’s laten het nieuwe toestel zien van de voorkant. Jammer genoeg zien we niet de achterkant, al kan deze al afgeleid worden uit de eerder verschenen renders.

De Huawei P30 Pro beschikt volgens de bron over een 6,5 inch OLED-display met Full-HD+ resolutie. Dit scherm zal aan de zijkanten doorlopen, net als bij de Huawei Mate 20 Pro het geval is. De vingerafdrukscanner zal geïntegreerd worden in het beeldscherm en aan de bovenzijde van het scherm zit een kleine druppel-notch. Naar verluidt zou dit nog steeds een optische vingerafdrukscanner zijn en niet de meer precieze ultrasonic scanner.

Huawei P30 Pro live foto

Op het gebied van camera zou de telefoon beschikken over drie camera’s en een vierde sensor. Deze sensor zou een zogenoemde ToF lens zijn, die we kennen uit de Honor View 20 review. Hiermee kunnen extra mogelijkheden geboden worden. Daarbij krijgt de camera 10x optische zoom en een Kirin 980 processor.

De Huawei P30 wordt op 26 maart aangekondigd. Natuurlijk zal DroidApp hier wederom weer uitgebreid verslag van doen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel