‘Live foto’s van nieuwe Huawei P30 opgedoken’

De Huawei P30 wordt eind maart aangekondigd, maar er zijn nu al beelden opgedoken. De smartphone is te zien op live foto’s waarbij we het stijlvolle toestel van dichtbij krijgen te zien. De smartphone krijgt een triple-camera, terwijl de P30 Pro een quad-camera mee zal krijgen.

Huawei P30 op live foto’s

Huawei timmert flink aan de weg, waaronder met de P-serie. De nieuwe Huawei P30-familie zal eind maart worden aangekondigd in de Franse stad Parijs. Wie goed naar de foto’s kijkt, ziet niet de merknaam Huawei, maar ‘Vogue’. Dit zal de interne codenaam zijn voor de smartphone. Bij een prototype van de P20 werd het Huawei beeldmerk vervangen door ‘Shirley’. Het zal hier naar verwachting nog niet om het final design gaan, maar om een prototype. Ondanks dat krijgen we een aardig goed beeld van de smartphone.

Huawei P30 live

De Huawei P30 zal voorzien zijn van een triple-camera, waarbij de onderste zomaar een dieptesensor kan zijn. Deze lijkt iets uit de behuizing te steken. De vingerafdrukscanner zal naar verwachting in het scherm zelf geïntegreerd worden. Aan de zijkanten lijkt het design wat af te lopen en Huawei maakt gebruik van een glanzende, glazen behuizing. Herkenbaar aan Huawei is de rood-gekleurde power-button, aan de rechterkant van de smartphone. De voorkant krijgen we vreemd genoeg niet te zien. Het is dus nog afwachten of het toestel een druppel-notch krijgt (zo is nu de verwachting). We zien verder (mogelijke) stereo-speakers en een USB-C aansluiting.

Huawei P30 live

De bron spreekt zelf over de P30 Pro, maar we denken niet dat dit de Pro is. De P30 Pro krijgt naar verwachting namelijk een quad-camera met vier lenzen. Alle details krijgen we over een maandje te horen van de Chinese fabrikant.

Huawei P30 live

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel