Huawei P30 Pro krijgt april-patch en verbeteringen in camera

Huawei stelt een nieuwe update beschikbaar voor de Huawei P30 Pro. De high-end smartphone van de Chinese fabrikant krijgt de patch van april, samen met verbeteringen in de camera

Huawei P30 Pro: .140 update

Voor degenen met een Huawei P30 Pro wordt een nieuwe update beschikbaar gesteld. Gebruikers van het toestel krijgen de beveiligingsupdate van april 2019. Deze patch dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android besturingssysteem. De update heeft versienummer 9.1.0.140 en is 366MB groot.

Huawei P30 Pro april update

Interessant is ook dat er verschillende verbeteringen zijn voor de camera. In de changelog van de update staat dat de prestaties van de camera in bepaalde scenario’s verbetert worden. Naar verwachting gaat het hier om de nachtmodus en de prestaties met de SuperZoom.

Er is ook een nieuwe AR Measure app. Hiermee kun je middels augmented reality en de camera direct bepaalde objecten opmeten. Bijvoorbeeld van een vloer, tafel of ander object. De applicatie is vanaf nu te vinden op de Huawei P30 Pro.

De update voor de Huawei P30 Pro wordt vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat deze update bij iedere gebruiker beschikbaar is. Zodra dit het geval is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Eventueel kun je via instellingen > systeem > software-update ook handmatig controleren of de update al gedownload kan worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel