Huawei P30 Pro duurzaamheidstest: hoe kwetsbaar is de smartphone?

De Huawei P30 Pro is de high-end smartphone van Huawei op dit moment. De smartphone zit boordevol camera-opties, heeft krachtige specificaties en nog veel meer. Hoe zit het met de krasbestendigheid en de kwetsbaarheid?

Huawei P30 Pro: hoe kwetsbaar is hij?

We publiceerden eerder al onze Huawei P30 Pro review; een review waarbij we erg positief waren over de prachtig vormgegeven smartphone. Wij gaan vooral in op hoe hij bevalt in het dagelijks gebruik. YouTuber JerryRigEverything kijkt naar een ander aspect van de smartphone; hoe kwetsbaar is het toestel?

Huawei P30 Pro review

In de duurzaamheidstest van Zack wordt gekeken naar hoe snel het scherm krast en hoe snel er krassen komen op andere delen van de behuizing. Ook wordt gekeken hoe snel het scherm zich weer herstelt nadat het in contact komt met vuur. Dan is er ook nog de buigproef; hoe snel breekt/buigt de smartphone? We kunnen hier alles wel verklappen, maar alle ervaringen vind je hieronder in de video. Het toestel brengt zich er beter van af dan de voorloper; toen de Huawei P20 Pro aan de duurzaamheidstest werd onderworpen.

Wil je alles weten over de Huawei P30 Pro? Je kunt alle details over de telefoon vinden op de toestelpagina. Deze kun je bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 510,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel