Huawei P30 (Pro): download alle wallpapers voor je eigen toestel

Huawei kwam vorige week met de introductie van de nieuwe Huawei P30-serie. Deze smartphonereeks zal voorzien zijn van een reeks nieuwe wallpapers. Kan je niet wachten om de P30 te gebruiken, dan kun je hier de Huawei P30 wallpapers downloaden.

Huawei P30 wallpapers

Net als iedere smartphone zal ook de nieuwe Huawei P30 voorzien zijn van nieuwe wallpapers. Deze nieuwe wallpapers zien we terug op de Huawei P30 en Huawei P30 Pro. De smartphones zullen vanaf 5 april verkrijgbaar zijn, maar je kunt vanaf nu de nieuwe wallpaper-set alvast downloaden. Deze kun je instellen als achtergrond voor je eigen smartphone.

Huawei P30 wallpapers

In totaal zijn er twaalf wallpapers die je kunt downloaden. Alle wallpapers hebben het formaat 2340 x 2340 pixels. Je hoeft alleen maar het ZIP-bestand te downloaden en de bestanden uit te pakken. De Huawei P30 en P30 Pro wallpapers kun je hier downloaden. Onze uitgebreide Huawei P30 Pro preview kun je hier alvast lezen. Alle details over de twee smartphones vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 482,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel