Huawei P9: nieuwe software-update brengt verbeteringen camera

Huawei rolt een nieuwe update uit voor de Huawei P9. Het vlaggenschip van de Chinese fabrikant krijgt diverse verbeteringen rondom het gebruik van de camera. De Huawei P9 krijgt ook met de update naar B166 enkele bugfixes.

Huawei P9 software-update

Bezitters van de Huawei P9 kunnen vanaf nu een nieuwe software-update verwachten voor hun toestel. De update met versienummer L09C432B166 is ongeveer 470MB groot en wordt OTA, dus via het toestel, uitgerold.

Huawei P9

De update brengt wat fixes en verbeteringen rondom het gebruik van NFC; en dan met name voor mobiel betalen. Andere verbeteringen vinden we in het gebruik van de fotocamera. Zoals bekend is de Huawei P9 voorzien van een dual-camera met Leica technologie. Volgens de changelog van de update zijn de opnames bij weinig licht verbeterd. Ook kan er een watermerk toegevoegd worden in bepaalde modus. Ook zijn er diverse andere verbeteringen doorgevoerd.

Huawei rolt vanaf nu de update in Nederland uit voor de Huawei P9. Het kan even duren voordat de update ook beschikbaar is voor jouw toestel. Mocht je meer willen weten over de Huawei P9, bekijk dan de toestelpagina via onderstaande button.

Lees ook: Review Huawei P9: een smartphone met allure

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel