Huawei brengt ‘Phone Clone’ uit: overzetten van je gegevens met iedere Android

Huawei heeft een nieuwe applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Met de app Phone Clone is het mogelijk om data en gegevens over te zetten tussen verschillende Android-toestellen. Voordeel hiervan is dat Phone Clone dus niet perse met Huawei-toestellen gebruikt hoeft te worden.

Huawei Phone Clone

Met de nieuwe app Huawei Phone Clone kan je gemakkelijk gegevens overdragen van je oude naar je nieuwe smartphone. Het gaat hierbij om gegevens als contactpersonen, sms-berichten, foto’s en andere informatie. Zowel op je huidige als op je nieuwe toestel dient de app Phone Clone geïnstalleerd te zijn.

Huawei Phone Clone

Wanneer je kiest voor gegevens verzenden wordt er direct gezocht naar de andere smartphone om de gegevens te ontvangen. Hiervoor dienen de twee toestellen via hetzelfde netwerk te zijn verbonden. In een vervolgstap krijg je de mogelijkheid om de content te selecteren die uitgewisseld moet worden. Ook apps, documenten, belhistorie en andere content kan gekozen worden.

Huawei Phone Clone werkt op Android 4.0 en hoger. Je kunt de applicatie downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Phone Clone
Phone Clone
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel