Huawei presenteert (nu al) stilletjes de Huawei P Smart+ (2019)

Huawei kwam eerder al met de introductie van de Huawei P Smart (2019). Deze P Smart-familie wordt nu al weer uitgebreid met nog een toestel; de Huawei P Smart+ (2019).

Huawei P Smart+ 2019

Eind december afgelopen jaar werd de Huawei P Smart (2019) geïntroduceerd. Een ruime twee maanden later wordt de P Smart-serie verder uitgebreid met een opvolger voor de Huawei P Smart+ van vorig jaar. Het toestel krijgt de naam Huawei P Smart+ 2019 en is stilletjes door het bedrijf aangekondigd. De nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant moet op korte termijn al beschikbaar zijn in Spanje en Portugal, en zal daarna naar verwachting zijn debuut maken in andere Europese landen waaronder Nederland.

Huawei P Smart+ 2019

De Huawei P Smart+ 2019 heeft een 6,21 inch beeldscherm met Full-HD+ resolutie en een notch met 8 megapixel camera. Aan de achterzijde zien we een triple-camera met 24 megapixel hoofdsensor, 16 megapixel ultra-wide sensor en een 2 megapixel camera voor diepte. De smartphone beschikt over een vingerafdrukscanner, maar moet NFC missen. Dit in tegenstelling tot de Huawei P Smart (2019) van twee maanden terug.

Huawei P Smart+ 2019

Huawei voorziet het toestel van een 3400 mAh accu welke via de Micro-USB poort opgeladen kan worden. Vanuit de doos draait de P Smart+ 2019 op Android 9 Pie met de EMUI 9 skin. Er is een Kirin 710 processor, 3GB RAM en 64GB opslagruimte. De behuizing is vervaardigd uit plastic en de prijs zou volgens de berichten komen te liggen op 279 euro. Zodra er meer bekend is over de Nederlandse release houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel