Nu ook cashback op Huawei Mate 20 Lite, P20 Lite en P Smart: de aanbiedingen

Huawei begon van de week met een cashback-actie op de Mate 20-serie en de P20-serie. Nu is er een nieuwe cashback-actie gestart voor de Huawei Mate 20 Lite en Huawei P Smart-reeks. We zetten de details op een rij.

Huawei met nog meer cashback

We hebben de Huawei Mate 20 en P20 cashback-actie, maar nu komen er nog meer toestellen in de aanbieding. Huawei heeft een nieuwe cashback-actie opgezet voor vijf andere toestellen. Je krijgt tussen de 20 en 50 euro teruggestort op je rekening bij aanschaf van een van de toestellen.

Huawei Mate 20 Lite cashback

De volgende toestellen zijn nu met een cashback verkrijgbaar;

Om aanspraak te maken op de cashback dien je de smartphone aan te schaffen in de periode van 1 februari tot en met 28 februari 2019. Je dient vervolgens je aankoop aan te melden bij Huawei via deze link, dan kan de uitbetaling in orde worden gemaakt.

Inspiratie nodig? Lees dan de reviews van de verschillende smartphones, deze vind je achter het cashback-bedrag. Je kunt de toestellen aanschaffen bij de volgende partijen; Coolblue, Bol.com, Belsimpel, Mobiel, MediaMarkt, KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Telfort, Ben en Hollandsnieuwe.

Lees ook

Reageer op dit artikel