Nokia 8 en Huawei P10-serie krijgen beveiligingsupdate van januari

Zo net op de valreep voordat februari begint, hebben Nokia en Huawei voor een aantal toestellen de update klaarstaan van januari 2019. De security-patch komt beschikbaar voor de Huawei P10, Huawei P10 Plus en Nokia 8.

Beveiligingsupdate januari voor Nokia en Huawei

Volgende week wordt een nieuwe beveiligingspatch verwacht vanuit Google waar fabrikanten mee aan de slag kunnen, maar voor het zover is, wordt eerst de januari-patch nog verspreid naar verschillende toestellen. Huawei en Nokia rollen vanaf nu voor een aantal toestellen uit in Nederland.

Huawei P10 januari 2019 patch

DroidApp-lezer Marck laat ons weten dat de Nokia 8 vanaf nu voorzien wordt van beveiligingsupdate januari 2019. Eerder werden de 8.1 en 8 Sirocco van Nokia al bijgewerkt met deze meest recente security-patch. Lezer Ryzkov laat ons weten dat de Huawei P10 ook vanaf vandaag de patch van januari krijgt. Dit is sneller dan verwacht.

De updates worden vanaf nu aangeboden voor de smartphones, waarbij je een melding krijgt zodra deze beschikbaar is. Eventueel kun je handmatig controleren op updates via het menu met instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel