Nokia 8: Android Pie update beschikbaar in Nederland

De Nokia 8 werd onlangs voorzien van een update naar Android 9 Pie, maar deze update was niet direct bij iedereen beschikbaar. Vanaf nu is dat wel het geval en melden Nederlandse gebruikers dat de update te downloaden is.

Nokia 8: Android Pie

De update naar Android 9 Pie voor de Nokia 8 is vanaf nu beschikbaar voor de Nokia 8. Een kleine week geleden kondigde Juho Sarvikas van HMD Global aan dat de update vanaf toen verspreid werd. Waar eerder nog enkele weken zat tussen de start van de uitrol en de beschikbaarheid in Nederland, is dat in dit geval een stuk sneller gebeurt.

Nokia 8 Android 9 pie

Verschillende gebruikers melden aan DroidApp dat de update naar Android Pie vanaf nu gedownload kan worden voor de Nokia 8. Samen met de update naar Android Pie wordt ook beveiligingsupdate december meegeleverd. Bij sommige gebruikers kwam de december-patch los en bij sommigen is deze gebundeld met de update naar Android 9 Pie, zo lijkt het.

Wanneer de update voor jouw device beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je toestel. De Nokia 8 update heeft versienummer V5.110 en een grootte van circa 1572,9 MB. Deze kan via het toestel zelf gedownload worden. Vanwege de grootte is het aan te raden dit te doen via een WiFi-verbinding.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel