Nokia 8: Android 9 Pie beta beschikbaar; Nokia 8 Sirocco krijgt patch december

Nokia heeft voor twee van haar Nokia 8-toestellen een nieuwe update klaarstaan. Voor de Nokia 8 kun je vanaf nu de beta-versie van Android 9 Pie downloaden, de Sirocco krijgt beveiligingsupdate december.

Android Pie beta voor Nokia 8

Juho Sarvikas van HMD Global laat weten dat er een nieuwe update gedownload kan worden voor de Nokia 8. Nokia heeft de beta-versie van Android 9 Pie voor dit toestel vrijgegeven. Via Beta Labs kun je jezelf aanmelden voor de test, waarna de update beschikbaar zal komen.

Houd er rekening dat er eventueel nog bugs in kunnen zitten. Wil je dit niet, dan is het aan te raden om te wachten op de definitieve update van Android 9 Pie voor de Nokia 8. Deze update zal in de komende weken beschikbaar komen. We zullen je hiervan op de hoogte houden!

Nokia 8 Sirocco

DroidApp-lezer Paul laat ons weten dat de Nokia 8 Sirocco voorzien wordt van een nieuwe security-patch. Beveiligingsupdate december 2018 wordt vanaf nu verspreid voor het toestel. Deze update dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in het besturingssysteem.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel