Teaser: Huawei presenteert 24 februari vouwbare smartphone met 5G

Huawei heeft eindelijk zelf meer duidelijkheid gegeven over wat we kunnen verwachten van het bedrijf tijdens het Mobile World Congress. We gaan een vouwbare smartphone zien, en innovaties die te maken hebben met connectiviteit, ofwel 5G.

5G en foldable van Huawei

Op het Mobile World Congress zal Samsung haar opvouwbare smartphone presenteren. Misschien zijn er nog meer fabrikanten die dat van plan zijn. Huawei in ieder geval wel. De fabrikant heeft op social media een teaser gedeeld waarbij we inzicht krijgen in wat Huawei van plan is op de dag voorafgaand aan het jaarlijkse telecomspektakel.

Huawei MWC 2019

Huawei spreekt in de teaser over ‘Connecting the future’. Hierbij zien we een foto van iets wat lijkt op een vouwbare smartphone. De term connectiviteit heeft alles te maken met 5G. Eerder heeft de fabrikant al laten weten in Barcelona een opvouwbare telefoon met 5G-ondersteuning te presenteren, de nieuwe teaser lijkt dit nu opnieuw te bevestigen.

De persconferentie vindt plaats op 24 februari en start om 14:00 uur. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden van de gebeurtenissen rondom het Mobile World Congress.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel