‘Huawei Y7 met 4000 mAh accu komt naar Europa voor 200 euro’

Dit jaar komt Huawei met familie-uitbreiding voor de Huawei Y-serie. De Huawei Y7 wordt toegevoegd aan het portfolio van de Chinese fabrikant. Het toestel zal voor een erg scherpe prijs aangeboden worden en is voorzien van een riante 4000 mAh accu.

Huawei Y7

De Y-serie bestond lange tijd uit de Y3, Y5 en Y6. Dit jaar komt er familie-uitbreiding en kunnen we ook de Y7 verwachten. Het toestel is nu opgedoken op de website van de fabrikant en de Huawei Y7 is een smartphone met een metalen behuizing en een 5,5 inch HD-display. De telefoon wordt voorzien van 2GB RAM-geheugen en 16GB opslagruimte. Tevens is er een Snapdragon 435 octa-core processor en een enorme accu van 4000 mAh.

Huawei Y7

De Huawei Y7 is uitgerust met een 12 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Aan de achterkant vinden we eveneens een vingerafdrukscanner en een LED-flitser. De Y7 wordt geleverd met Android 7.0 Nougat en de nieuwste versie van de eigen skin; EMUI 5.1. Ondanks de grote accu is er geen USB Type-C poort, maar nog een Micro-USB aansluiting.

Huawei Y7 Goud

De smartphone zal nog dit kwartaal uitgebracht worden in Europa en naar verwachting ook in Nederland. Het toestel moet rond de 200 euro gaan kosten. Dit jaar verwachten we ook de Huawei Y6 (2017) en begin april konden we al kennis maken met de Huawei Y5 (2017). Het merk is al goed vertegenwoordigd in het mid-end segment. Eerder zagen we al de Huawei P10 Lite en de Huawei P8 Lite (2017).

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel