Huawei kondigt Huawei Y7 met 4000 mAh accu aan voor Nederland

Een nieuwe betaalbare smartphone is zojuist aangekondigd door Huawei. Samen met de Huawei Y6 (2017) is nu ook de Huawei Y7 aangekondigd. De nieuwe Y7 kenmerkt zich door prima specificaties, een ruime accucapaciteit en een scherpe adviesprijs van minder dan 200 euro.

Huawei Y7

De Chinese fabrikant Huawei heeft het doek van een nieuw toestel gehaald. In het persbericht dat we zojuist ontvingen presenteert Huawei trots twee nieuwe toestellen. Naast de Y7 wordt ook de Huawei Y6 (2017) genoemd. Dit toestel dook van de week al op bij Nederlandse webwinkels en is inmiddels ook verkrijgbaar, zo ontdekte DroidApp. De Y6 2017 komt volgens Huawei officieel op 3 juli naar Nederland in de kleuren wit, grijs, blauw, goud en roze.

Huawei Y6 (2017)

Terug naar de Huawei Y7. Dit nieuwe toestel is voorzien van een metalen behuizing, een 5,5 inch HD-display, een 8 megapixel front-camera en een 13 megapixel camera achterop. Daarbij wordt het toestel aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 435 octa-core processor, 2GB RAM aan werkgeheugen en 16GB (uitbreidbare) opslagruimte. De Huawei Y7 wordt geleverd met Android 7.0 Nougat en EMUI 5.1. Naast dual-sim ondersteuning valt het toestel verder op door de flinke accucapaciteit van 4000 mAh. Overigens is de Huawei Y7 niet voorzien van een vingerafdrukscanner. Vermoedelijk heeft de accu deze ruimte ingenomen.

Huawei Y7

De Huawei Y7 is vanaf eind juli verkrijgbaar in Nederland voor 199 euro. Voor dit bedrag krijg je de keuze uit de kleuren zilver, grijs en goud. Alle details en informatie vind je via onderstaande button op de toestel-pagina van de Huawei Y7.

Huawei Y7 aangekondigd

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel