Inbox by Gmail krijgt binnenkort twee erg interessante functies

Inbox by Gmail komt binnenkort met twee nieuwe interessante functies. De nieuwe functies zijn opgedoken in de code. Het gaat om een sorteer-knop en een zogenoemde ‘Snippet’ waarbij je de belangrijkste regel uit een mail direct te zien krijgt. Vooral deze laatste functie lijkt een interessante nieuwe functie te worden.

Inbox by Gmail: sorteren

De eerste nieuwe functie die Android Police aantrof in het APK-bestand van Inbox by Gmail is een sorteer knop in de taakbalk. Dit lijkt niet zo spectaculair, maar is toch wel een bijzonder handige functie. Welke opties deze nieuwe functie krijgt is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt logisch dat je binnenkort berichten op afzender en op datum kunt sorteren.

Snippet

De tweede nieuwe functie is een bijzondere nieuwe functie. De functie laat zich het best vertalen als fragment. Het lijkt er namelijk op de Inbox op een intelligente manier een fragment gaat laten zien. Dit stukje tekst zal je krijgen te zien onder de afzender en het onderwerp van een e-mail. Op dit moment zie je nog de eerste regel van de e-mail.

Inbox by Gmail snippet

Het lijkt er dus op dat deze tekst vervangen gaat worden door tekst met belangrijke informatie, zodat je meteen weet waar de e-mail over gaat. Uit de informatie van Android Police blijkt ook dat deze nieuwe functie uit te zetten is. Ook lijkt het dat deze nieuwe functie alleen beschikbaar te worden voor nieuwe e-mails. Dit is misschien ook wel logisch, omdat het scannen en vervangen van de tekst een tijdrovende klus zal zijn. Deze functies zijn nog niet te gebruiken, maar de verwachting is dat Google deze nieuwe functies op korte termijn zal uitbrengen.

Wanneer de nieuwe functies worden uitgerold is nog niet bekend, maar de verwachting is dat dit zeer binnenkort zal gebeuren.

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel