ING Bankieren app update: meer details over je betaalverzoek

De ING heeft een nieuwe update uitgebracht voor de ING Bankieren app van de bank zelf. Gebruikers van de applicatie krijgen nu meer details te zien over een uitstaand betaalverzoek, en dat is een nuttige toevoeging.

ING app met meer details betaalverzoek

In de applicatie van de ING bank krijg je vanaf nu meer informatie over een betaalverzoek. Wanneer je een betaalverzoek aangemaakt hebt, kun je die delen met de rest. Echter kreeg je tot nu geen verdere informatie over wat er vervolgens mee gedaan is. Natuurlijk zie je wel dat het geld erbij is geschreven als iemand je betaalverzoek gebruikt, maar als je hem met een club mensen deelt, kan hierin wat overzicht verloren gaan.

ING betaalverzoek

De nieuwe update voor de ING Bankieren app lost dit op. Vanaf nu zie je bij een betaalverzoek wie er gebruik heeft gemaakt van dat verzoek, en wanneer dit is gebeurd. Dit zie je ook bij de betaalverzoeken die verlopen zijn. Ook is het Plusje uit de app gehaald. Voortaan kun je het spaardoel maken vanuit het menu onder de noemer ‘producten. Het is tevens mogelijk gemaakt om een persoonlijke lening, doorlopend krediet en kwartaallimiet aan te vragen via de ING Bankieren app.

De update wordt vanaf nu uitgerold en kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel