ING Bankieren app 3.11: notificaties bij betaalverzoek en verbeterde ‘Kijk Vooruit’

ING heeft haar Mobiel Bankieren app voor Android voorzien van een interessante update. Zo voor het weekend voegt de bank meerdere nieuwe functies toe. Zo wordt de betaalverzoek-functie uitgebreid met meerdere handige functies en ook is ‘Kijk Vooruit’ uitgebreid. We zetten de nieuwe functies in ING Bankieren 3.11 op een rij.

ING Mobiel Bankieren app 3.11

In de nieuwste update van de ING Mobiel Bankieren app van de gelijknamige bank vinden we verschillende verbeteringen. Sinds eind maart kunnen we gebruik maken van handige App Shortcuts en de update van vandaag komt wederom met nieuwe functies.

Betaalverzoek

Klanten kunnen sinds augustus gebruik maken van ‘betaalverzoek‘ en dit is nu met ING Bankieren 3.11 uitgebreid. Wanneer iemand een betaalverzoek voldaan heeft, en het geld dus op je rekening staat, krijg je een notificatie. Handig, want zo hoef je niet zelf je rekening te checken.

ING Mobiel Bankieren 3.11 betaalverzoek

Als je zelf een link krijgt voor een betaalverzoek, wordt deze voortaan direct in de ING Bankieren app geopend. Een andere verbetering is er voor gebruikers van een Samsung-toestel. In sommige gevallen werden niet alle apps getoond wanneer je een betaalverzoek wilde delen. Dat is nu opgelost.

Kijk Vooruit en andere verbeteringen

De Kijk Vooruit functie is een andere handige feature in de ING app. Met de update van vandaag wordt het mogelijk om meer inzicht te krijgen in toekomstige transacties. De ingeplande spaaropdrachten worden namelijk voortaan ook meegenomen in het overzicht. Tevens zijn er enkele kleine aanpassingen gedaan in de weergave van het rekeningoverzicht met af- en bijschrijvingen.

ING Mobiel Bankieren 3.11

Downloaden

ING Mobiel Bankieren 3.11 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Doorgaans gaat het om een gefaseerde uitrol waardoor het even kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel