SNS en RegioBank ondersteunen nu vingerafdrukscanner in mobiele apps

De mobiele apps van SNS Bank en RegioBank hebben een update ontvangen. Met de nieuwste update kan je voortaan gebruik maken van de vingerafdrukscanner. Verschillende andere bekende banken bieden deze mogelijkheid al enige tijd en nu vind je hem dus ook in de SNS Mobiel Bankieren app en de RegioBank Mobiel Bankieren app.

SNS en RegioBank app met ondersteuning vingerafdrukscanner

Klanten van SNS en RegioBank die gebruik maken van de Android-app kunnen nu een update downloaden uit de Google Play Store. De nieuwe update brengt een handige nieuwe functie toe die het gebruik nog makkelijker maakt. Je kunt vanaf nu inloggen en opdrachten bevestigen met je vingerafdruk. Uiteraard dien je hiervoor wel over een smartphone met vingerafdrukscanner te beschikken.

Je kunt het gebruik van de vingerafdrukscanner instellen via instellingen > mobiel bankieren. Hierna kun je het bevestigen en inloggen met de vingerafdruk activeren. Opdrachten die je kunt bevestigen zijn onder andere een eenmalige, geplande of periodieke overboeking, een geplande overboeking annuleren, een incasso storneren en een iDeal betaling bevestigen.

SNS app vingerafdrukscanner

Extra functies

De SNS Mobiel Bankieren app krijgt met de update naar versie 3.18 ook extra functies voor degenen met een hypotheek bij SNS. Je krijgt namelijk een overzicht met hypotheekgegevens. Bij de klanten van RegioBank is de applicatie met versie 2.18 voorzien van meer informatie rondom de Overstapservice. Bij af- en bijschrijvingen zie je voortaan welke afschrijvingen er nog via de Overstapservice lopen.

Downloaden

Beide apps kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande buttons.

SNS Mobiel Bankieren
SNS Mobiel Bankieren
Ontwikkelaar: SNS Bank
Prijs: Gratis
RegioBank - Mobiel Bankieren
RegioBank - Mobiel Bankieren
Ontwikkelaar: RegioBank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel