ING Bankieren app krijgt flexibele betaalverzoeken en nieuwe functies

ING heeft een update uitgebracht voor de ING app. Met de update wordt het mogelijk gemaakt om direct een nieuwe rekening te openen. Daarbij is er meer flexibiliteit mogelijk gemaakt voor de betaalverzoeken in de ING Bankieren app.

ING Bankieren app: flexibelere betaalverzoeken

In de Google Play Store staat een update klaar voor de ING Bankieren app. Mocht je nog een nieuwe rekening willen openen, dan kan dat voortaan via de applicatie. Het enige wat je hiervoor bij de hand moet hebben is een legitimatiebewijs. Je hoeft hier de deur niet meer voor uit, zo laat ING weten.

ING betaalverzoek

Een andere welkome toevoeging zijn de flexibelere betaalverzoeken. Je kunt voortaan een betaalverzoek sturen, maar zonder een bedrag daar in te zetten. Dit betekent dat de ander zelf kan invoeren wat diegene naar jou wil overmaken. Handig als je de kosten van een etentje wilt delen, maar de ene geen voorgerecht heeft genomen, en de ander niet. Eerder werd de betaalverzoek-functie ook al verbeterd.

De update wordt vanaf nu uitgerold voor Android. Je kunt de applicatie downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel