ING laat je binnenkort bankieren via Google Assistent

Google Assistent zal binnenkort in Nederland beschikbaar komen. Inmiddels is duidelijk geworden dat de ING bank momenteel werkt aan een integratie van Google Assistant in de ING Mobiel Bankieren app.

Google Assistent in ING app

De ING app zal in de zomer van dit jaar uitgebreid worden met een nieuwe feature. Met deze feature moet het mogelijk worden om de app te gebruiken met Google Assistent, de spraakgestuurde assistent van Google. Voor Apple biedt de bank al een koppeling met Siri.

Hoe de integratie in de applicatie van ING er precies uit komt te zien is niet helemaal duidelijk. Bij de Apple-versie is het zo dat je een overboeking met je stem in orde kunt maken, maar dat voor het bevestigen een code of vingerafdruk nodig is.

Wanneer de Google Assistent integratie precies beschikbaar is in ons land, is nog niet helemaal duidelijk. Dit komt doordat Google Assistent nog niet officieel in ons land is uitgebracht. DroidApp wist eerder wel exclusief screenshots te delen van de Nederlandstalige Google Assistent die momenteel getest wordt. Nu ING spreekt over deze zomer, wordt de Nederlandse versie van de assistent ook rond de zomer verwacht.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel