Ingress krijgt in 2018 een flinke update met nieuw verhaal, uiterlijk en meer

Niantic bracht voor het succesvolle Pokémon Go al een game uit onder de naam Ingress. De aandacht op deze game is wat afgezwakt maar dat zou zomaar kunnen veranderen. Ingress krijgt in 2018 een flinke update zo laat de CEO van Niantic weten.

Ingress Prime

Ingress werd in 2012 uitgebracht als een van de eerste populaire AR-games voor Android. Spelers moeten in een virtuele wereld spelen tegen een andere groep spelers. Doel is bijvoorbeeld om portals te hacken en lange verbindingen tussen deze portals te leggen. Alle kennis die Niantic met de game Ingress heeft opgedaan hebben zij gebruikt als inspiratie voor Pokémon Go.

Toch lijkt de game een beetje vergeten, met de nadruk op lijkt want CEO John Hanke zegt dat het team van ontwikkelaars druk bezig is achter de schermen. Niantic wil Ingress mogelijk gaan herintroduceren voor een nieuw publiek maar ook spelers die Ingress al jaren spelen worden niet vergeten. Niet alles is hetzelfde in Ingress Prime en dat is ook te zien in het uiterlijk van de game.

Ingress Prime

De gehele gamecliënt zal worden herschreven en dat heeft voordelen want zo kan Niantic code uitwisselen tussen Pokémon Go en Ingress. 2018 belooft een druk jaar te worden voor Niantic want eerder maakten zij al bekend een Harry Potter-variant op Pokémon Go te gaan maken.

Ingress Prime
Ingress Prime
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel