Google Play Games 5.3 krijgt nieuw design en eigen mini-games

Google heeft een update uitgebracht voor de app Google Play Games. Deze applicatie kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het bijhouden van scores. Google Play Games 5.3 heeft een nieuw design en bevat mini-games zoals Solitaire en Pac-Man.

Google Play Games 5.3

Vanaf nu wordt een nieuwe update uitgerold voor Google’s app Google Play Games. De applicatie wordt bijgewerkt naar versie 5.3 en is voorzien van een aantal aanpassingen en verbeteringen. Met meer witruimte en een carrousel van games die op het toestel staan krijgt de app een nieuw design. Het oogt eigenlijk heel anders dan voorheen.

Google Play Games 5.3

Door de balk onderin het scherm naar boven te vegen verschijnt er een overzicht met geïnstalleerde en niet geïnstalleerde games. Vanuit de app kun je direct een game opstarten en door op een game te tikken kun je de behaalde scores bekijken.

Wat met Google Play Games 5.3 niet meer te vinden is, zijn de sociale functies. Denk aan de vriendenlijst en de mogelijkheid tot het volgen van anderen. Alleen bij een game worden maximaal vier andere spelers getoond. Wel zijn er drie mini-games in de app te vinden: Pac-Man, Cricket en Solitaire. De update wordt vanaf nu verspreid via de Google Play Store.

Google Play Games
Google Play Games
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel