Ingress en VVV Utrecht gaan eigen evenement organiseren

De augmented reality game Ingress krijgt een een eigen evenement in de stad Utrecht. Het evenement zal bestaan uit twee dagen en er worden nu al enkele duizenden mensen verwacht.

Ingress evenement Utrecht

Op 20 en 21 juni zal in Utrecht een Ingress-evenement georganiseerd gaan worden. VVV Utrecht en Google Niantic Labs hebben hiervoor de handen ineengeslagen. Op deze twee dagen kan je met andere Ingress spelers virtueel de strijd aangaan. Op 20 juni is er het XM Anomaly Persepolis evenement en op 21 juni de Mission Day.

Mission Day

Tijdens Mission Day, op 21 juni, moeten spelers meer dan twintig missies voltooien. Tegelijkertijd maken ze kennis met de mooie en leuke plekken die Utrecht te bieden heeft. Deelnemers kunnen samen spelen met het team van Google Niantic Labs, de ontwikkelaars van de game of kunnen zelf door Utrecht lopen.

Ingress

Portals

De twee groepen ‘Enlightened’ en ‘Resistance’ hebben elk als doel portals te claimen en te veroveren. Portals in Ingress zijn zogenoemde hotspots op bestaande locaties. Dit kunnen beroemde gebouwen zijn, historische plekken, parken of kunstobjecten.

Aanmelden

Het is de eerste keer dat in Utrecht een Ingres-evenement gehouden wordt. Er hebben zich nu al meer dan 3000 spelers aangemeld. Er zijn geen kosten aan het evenement verbonden. Wil jij ook naar het Ingress-evenement in Utrecht? Meld je dan aan via deze link.

Bekijk ook: Hoe werkt Ingress?

Ingress Prime
Ingress Prime
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel