Ingress: naar buiten met een missie

De populaire game Ingress, die een koppeling maakt tussen een virtuele en de echte wereld maakt het sinds vandaag mogelijk om missies uit te voeren.

In het afgelopen jaar wist Ingress maar liefst 7 miljoen spelers te boeien met haar game. Ook brachten ze een iOS versie uit en wisten ze zo’n dertigduizend actieve spelers uit te nodigen tot het meedoen aan de zogeheten “Anomaly events”.

Naar buiten met een missie

Vanaf vandaag is het mogelijk om in Ingress missies uit te voeren. Het doel is dan dat je een aantal portals gaat proberen te veroveren of te hacken, ook het oplossen van puzzels is een onderdeel van zo’n missie. Nieuwe missies worden dagelijks toegevoegd.

start_mission_2_android

Het leuke is dat Ingress ook een samenwerking is aan gegaan met circa 200 bedrijven gespecialiseerd in excursies. Daardoor kom je tijdens het spelen van Ingress langs tal van historische, culturele en architectonische hoogstandjes. Ook agents kunnen hun eigen missies maken, deze functie is momenteel slechts toegankelijk voor een handje vol agents. Maar Ingress heeft al beloofd om deze functie in de komende maanden uit te rollen naar alle agents die level vijf of hoger zijn.
choose_waypoints_CREATOR TOOL
Heb je nog geen Ingress of wil je nu meteen naar buiten op missie? Download dan snel Ingress uit de Google Play Store!

Ingress Prime
Ingress Prime
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel