Instagram 6.2 update: nieuwe filters en emoji

Instagram heeft versie 6.2 uitgebracht van de populaire foto-app. Met Instagram 6.2 zijn er nieuwe filters toegevoegd. Daarbij kan je gebruik maken van emoji in je berichten.

Instagram 6.2

De ontwikkelaars van Instagram hebben een nieuwe versie uitgebracht van de populaire foto-applicatie. Instagram 6.2 brengt drie nieuwe filters, waarmee je je foto nog verder op kunt fleuren. De nieuwe filters krijgen de namen Lark, Reyes en Juno. Een voorbeeld van de drie filters met hun effecten vind je hieronder.

Instagram 6.2

Het filter Lark zal het groene gras en de blauwe lucht meer tot zijn recht laten komen. Reyes zal een stoffige, meer vintage laag over je foto leggen. Juno heeft een eigen manier van fotobewerking en zal bepaalde kleuren koeler en andere kleuren op ‘pimpen’.

Emoji

Emoticons zullen ook toegevoegd worden aan Instagram 6.2. Je kan de emoji gebruiken in hashtags die wat meer informatie over je foto kunnen geven. Een foto van je kat kan je bijvoorbeeld voorzien van een hashtag met daarbij de emoji van een kat. Daarbij kan je ook andere foto’s zoeken op de hashtag in Explore.

Instagram 6.2 zal vanaf nu uitgerold worden in de Google Play Store. Deze nieuwe versie kan je via onderstaande button downloaden.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel