Instagram 7.0: Verkennen-pagina verbeterd met realtime resultaten

Instagram 7.0 is beschikbaar in de Google Play Store. De nieuwe versie van Instagram maakt het mogelijk om nog meer uit de foto-app te halen. Onder andere de functie ‘verkennen’ is flink uitgebreid en is nu nog nuttiger om te gebruiken.

Instagram 7.0

Instagram heeft een update vrijgegeven voor Android. Instagram 7.0 brengt diverse verbeteringen en wijzigingen met zich mee. Werd vorig jaar april de Verkennen-pagina op de schop gegooid door meer relevante content te tonen, is de pagina nu verder verbeterd.

Op de pagina Verkennen, ofwel Explore, vind je nu realtime de trends van dat moment. Locaties die op dat moment vaak gedeeld worden, of hashtags die momenteel populair zijn op Instagram zullen in dat overzicht getoond gaan worden. Handig bijvoorbeeld bij evenementen of gebeurtenissen.

Zoekopdrachten kunnen in Instagram 7.0 ook sneller gedaan worden. Nu moet je nog aangeven of je wilt zoeken op persoon of hashtag. Vanaf de nieuwe versie kunnen deze onderdelen gecombineerd worden in één zoekopdracht. Op deze manier krijg je zowel de personen, locaties en tags in een overzicht. Ja, locaties, want ook hier kan je vanaf nu op zoeken in de Instagram app.

De nieuwe versie van de foto-app, Instagram 7.0, wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel