Instagram laat je nu concept opslaan: zo sla je je foto’s voor verzenden op

Instagram heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de Android-app. Je kan vanaf nu foto’s bewerken en voor het verzenden opslaan als concept. Er gaan al een tijdje berichten over de concept-functie, maar de functie was toen niet in de app te vinden. Tot nu. Wij leggen uit hoe je de concept-functie gebruikt.

Instagram concept

Foto-app Instagram heeft een update gekregen. Vanaf nu krijg je de mogelijkheid om een bewerkte foto op te slaan als concept. Hierdoor kan je op een later moment je foto verder bewerken en publiceren. De functie zou in de afgelopen dagen al uitgerold worden, maar nu is hij voor iedereen beschikbaar.

Instagram concept opslaan

Maar hoe werkt de concept-functie in Instagram? De werking ervan zetten we voor je op een rij. Bewerk een foto en voeg een filter toe. Wanneer je bent aangekomen bij het tekstveld voor het kiezen van locatie en dergelijke, druk je tweemaal op de terug-toets. Vervolgens krijg je een melding en kan je de optie ‘Concept opslaan’ kiezen.

Instagram concept

Wil je later verdergaan met je foto? Tik dan op het camera-icoontje in Instagram. Hier vind je boven het overzicht me je onlangs gemaakte foto’s, een aparte sectie met de concepten. Vervolgens kan je ermee verder of kan je hem direct plaatsen.

Downloaden

De update met de concept-functie zit in versie 9.14.5. Deze update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet willen wachten, download dan hier de APK.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel