Magnify for Instagram: automatisch de beste hashtags bij je foto

Hashtags op Instagram zorgen ervoor dat je gemaakte foto onder een breder publiek opduikt. Het toevoegen van tags bij je foto kan soms net wat meer tijd in beslag nemen dan je wilt, en daarom is er de app Magnify for Instagram. Met deze app worden automatisch de beste, passende hashtags toegevoegd aan je foto.

Magnify for Instagram

Je vakantiekiekje deel je natuurlijk met de hasthag #instatravel #instagood #igtravel en ga zo maar door. Om je foto’s beter onder de aandacht te brengen onder een groter publiek kan je gebruik maken van tags bij je foto. Niet alleen op Instagram, maar ook op bijvoorbeeld Twitter is het gebruik van hashtags populair. Dit omdat je eenvoudig kunt filteren op foto’s met een bepaald onderwerp of binnen een bepaalde stijl.

Vind je het vervelend worden dat je iedere keer het rijtje met tags moet verzinnen en moet intypen, dan is er de app Magnify for Instagram. Deze applicatie kiest op basis van het onderwerp de beste hashtags voor bij je foto. Door in het tekstveld ‘magnify_”categorie”’ te typen en vervolgens enter, krijg je de hele lijst met tags. Met de pro-versie kan je de tags ook aanpassen en kan je zelf categorieën aanmaken voor je eigen onderwerpen.

Andere functies in Magnify for Instagram is de mogelijkheid om op een later moment Instagram posts in te plannen en te plaatsen. De functies in de gratis versie zijn dus wat beperkt, tot enkel de vooraf beschikbare hashtags en categorieën, in de betaalde versie heb je nog veel meer mogelijkheden, waaronder ook het reposten van je foto’s. De pro-versie kan middels een in-app aankoop aangeschaft worden voor €4,89.

Magnify - Instagram Hashtags
Magnify - Instagram Hashtags
Ontwikkelaar: Upcurve
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel