Instagram Boomerang: nieuwe app laat je GIFjes delen

Instagram heeft haar derde applicatie uitgebracht voor Android. Na de eigen Instagram app, de app Instagram Layout is het nu tijd voor Instagram Boomerang. Er wordt benadrukt dat het geen video’s zijn, en ook geen GIFjes maar wat zijn het dan wel? Nou, het is gewoon een Boomerang, zo laat het bedrijf weten.

Instagram Boomerang

Vandaag is de derde applicatie van Instagram uitgebracht: Instagram Boomerang. Het bedrijf omschrijft de applicatie als een video-app waarmee je je alledaagse momenten kunt delen met de rest van de wereld. De werking van de applicatie is eenvoudig, in de app vind je een knop die je ingedrukt houdt om het moment vast te leggen. Vervolgens neemt de app snel verschillende foto’s achter elkaar en maakt daar een video van. De video duurt vervolgens 1 seconde.

Instagram Boomerang

Je gemaakte Boomerang is eigenlijk gewoon een GIFje. Deze kan je na het opslaan delen via Facebook, Instagram of op een van de andere mogelijkheden. De Instagram Boomerang app komt beschikbaar naast de huidige Instagram-app en de collage-app Instagram Layout. De applicatie is zojuist aangekondigd door Instagram en zal vanaf nu langzaamaan uitgerold worden in de Google Play Store.

Boomerang van Instagram
Boomerang van Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel