Instagram rolt nieuw design uit en automatisch verwijderen

Instagram rolt een server-side update uit voor de Android-app. De interface van Instagram wordt hiermee vernieuwd en voorzien van een modernere vormgeving. Daarbij maken gebruikers melding van een nieuwe functie; hiermee kan je een Instagram foto automatisch na 24 uur laten verwijderen.

Instagram

Instagram voor Android rolt een nieuwe interface uit voor Android. Hierbij wordt de blauwe-zwarte kleur weggehaald en vervangen door een wit-zwarte interface. Misschien wat saai, maar de update lijkt vanaf nu gefaseerd uitgerold te worden middels een server-side update.

Instagram design interface

Hoewel Instagram de vernieuwde interface -nog- niet officieel aan ons heeft voorgesteld, hebben al meerdere mensen de update ontvangen. Hier op de redactie hebben we nog niet de nieuwe Instagram-interface. De icoontjes voor het bewerken van een foto zijn eveneens aangepast.

Instagram automatisch verwijderen

Automatisch verwijderen

Instagram voegt ook een nieuwe functie toe bij het uploaden van een foto. Je kunt na het bewerken zoals gewoonlijk de titel toevoegen, tags plaatsen en de locatie uitkiezen. Een gebruiker maakt melding van een nieuwe functie waarmee je kunt inschakelen dat een foto na 24 uur automatisch verwijderd wordt.

Het is niet bekend of iedere Instagram-gebruiker de nieuwe interface krijgt. Echter lijkt dit wel waarschijnlijk. Heb jij de nieuwe interface al? Dan horen we het graag!

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel