Instagram: dit zijn de nieuwe stickers voor je Stories; countdown en meer

Instagram timmert met regelmaat aan de weg voor nieuwe functies in Instagram Stories. De verhalen-functie wordt verder uitgebreid met interessante stickers. Denk bijvoorbeeld aan de countdown.

Instagram Stories: vier nieuwe stickers

Er zijn vier nieuwe stickers toegevoegd aan Instagram Stories. De eerste sticker heeft te maken met muziek. Je kunt je vrienden vragen welk nummer ze nu luisteren of welk nummer ze het beste bij je verhaal vinden passen. Wanneer je deze sticker ziet, kun je een liedje uitkiezen. Voor muziek vind je ook nog nieuwe bewegingseffecten. Helaas zijn de muziekdingen nog niet beschikbaar in Nederland.

Tevens kun je sinds kort gebruik maken van een countdown-sticker. Deze telt af naar een door jou gekozen moment. Je kunt ervoor kiezen deze teller in meerdere verhalen van jezelf te plaatsen. De screenshots van de nieuwe functies vind je hieronder.

Een andere verbetering in Instagram is terug te vinden bij Instagram Live. Questions in Live, zo wordt de nieuwe sticker genoemd. Vragen van kijkers worden voortaan overzichtelijker getoond. Deze wordt dan ook getoond op het scherm, zodat de kijkers deze kunnen zien. Zij kunnen ook een vraag stellen met de vraag-sticker.

De functies worden uitgerold via een server-side update voor de Instagram app.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel