Instagram test ‘Regram-knop’ en veel nieuwe functies (screenshots)

Instagram kwam van de week met een nieuwe functie en nu zijn nieuwe functies opgedoken. Uit nieuwe screenshots blijkt dat we binnenkort foto’s opnieuw kunnen delen met de regram-knop.

Instagram Regram

Twitter noemt het retweeten, via Facebook kun je ook een bericht opnieuw delen, maar via Instagram is dit -nog- niet mogelijk. Dit kan in de toekomst zomaar veranderen, want collega’s van The Next Web hebben nieuwe functies ontdekt. In de screenshots is de ‘regram’ button te zien waarmee berichten van anderen gedeeld kunnen worden. De button zou bij sommige gebruikers al opgedoken zijn, maar nog niet breed beschikbaar zijn.

Instagram Regram

Een andere optie die wordt getest zijn GIF-jes. Je kunt bijvoorbeeld GIF-animaties toevoegen aan Stories en aan je foto’s. Hieronder vind je hiervan een impressie. Tevens test het fotonetwerk een functie die je een groep laat samenstellen met zogenoemde goede vrienden. Je kunt zelf een groep samenstellen met deze vrienden. Het wordt ook mogelijk om je eigen Stories te bewaren in een persoonlijk archief. Zo kun je ze langer dan 24 uur bewaren.

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe features breed uitgerold worden. We houden je uiteraard op de hoogte.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel