Instant: all-in-one tracking app voor jezelf én je telefoon

De nieuwe applicatie Instant is een all-in-one tracking app waarmee je werkelijk van alles kunt bijhouden. De in Material Design gegoten app meet niet alleen je eigen bewegingen, maar ook wat je met je smartphone doet.

Het bijhouden van bepaalde informatie is al sinds langere tijd een geliefde bezigheid onder smartphone-gebruikers. Hoevaak je nou je telefoon pakt kan je bijhouden met Checky en met Appdicted kan je meten hoevaak je een bepaalde applicatie nou werkelijk gebruikt. De applicatie Instant houdt diverse gegevens van je bij en presenteert deze in een gedetailleerd overzicht.

instant

Instant geeft je de mogelijkheid om bij te houden hoeveel je loopt, hoeveel je reist en hoevaak je je toestel ontgrendeld. Daarbij biedt Instant de mogelijkheid om ook te meten hoelang je elke keer met je telefoon in de weer bent, en met welke apps. De resultaten worden weergegevens in een grafiek waarbij je ook een dagelijks limiet in kunt stellen.

instant

Voor het bijhouden van je bewegingen en ‘fitness-activiteiten’ wordt gebruik gemaakt van Google Fit-integratie. Hierbij wordt nauwkeurig in de app weergegeven hoeveel minuten je gewandeld hebt, maar ook hoeveel minuten je gereisd hebt en het aantal stappen dat je hebt gezet. Natuurlijk kan je alle resultaten delen met je vrienden.

instant

Om snel inzicht te krijgen in de activiteiten is er een widget aanwezig die het aantal activiteiten voor je op een rijtje zet. Om een gedetailleerd inzicht in je app-gebruik te krijgen dien je een in-app aankoop te doen van omgerekend €1,08 per jaar. De eerste zeven dagen zijn weliswaar gratis als proefperiode, daarna moet er in de buidel getast worden.

instant

Instant kan via onderstaande button gedownload worden uit de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel