Callistics: je dataverbruik en meer onder controle

Met Callistics kan je in Material Design bijhouden hoeveel internet je verbruikt, hoeveel minuten je hebt getelefoneerd en hoeveel SMS-berichten je hebt verstuurd. Met de applicatie heb je je smartphone-gebruik beter onder controle.

Callistics

Callistics is een handige monitoring app waarmee je in 1 oogopslag je verbruik van telefoneren, smsjes en data kunt zien.

callistics

Callistics is een handige app om je verbruik te monitoren. Je kunt per maand de gegevens van je bel-, SMS- en surfgedrag zien. Ook is het mogelijk om een limiet in te stellen voor het aantal minuten dat je belt, het aantal smsjes die je verstuurd en de hoeveelheid MB’s van je databundel die je mag verbruiken.

callistics

Per tab is het ook nog mogelijk om uitgebreidere informatie in te zien. Zo kun je bij de tab “calls” zien wie je hebt gebeld en hoe lang dit is geweest. Je kan daarnaast de gegevens ook zien in een widget.

callistics

Het is ook mogelijk om een upgrade te doen naar een premium account. Hierdoor zullen o.a. de advertenties wegblijven, heb je toegang tot alle widgets en krijg je de nieuwe features voordat deze iedereen beschikbaar worden gemaakt. Om premium te krijgen betaal je eenmalig €1,99.

callistics

In de laatste update is het design gewijzigd naar Material Design en wordt het dataverbruik nauwkeuriger weergegeven. Het handige overzichtsscherm is toegevoegd zodat je in één oogopslag je verbruik kunt zien. Verder kun je nummers uitsluiten die in de log worden bijgehouden en zijn er verschillende bug fixes gedaan.

callistics

Callistics kan via onderstaande button gratis gedownload worden.

Callistics - Data usage, Calls
Callistics - Data usage, Calls
Ontwikkelaar: MobileSoft s.r.o.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel