Vanaf nu kan je (eindelijk) inzoomen in de Google Play Store

Er komen met regelmaat nieuwe functies beschikbaar in de Google-apps. Nu ook in de Google Play Store. Eindelijk is het nu door Google mogelijk gemaakt om in te zoomen op foto’s die in de Play Store zijn te vinden. 

Inzoomen in de Play Store

De verschillende Google-apps worden met regelmaat bijgewerkt met nieuwe functies. Zo zijn sinds enkele dagen de acht nieuwe categorieën zichtbaar. Nu is de Google Play Store voorzien van nog een nieuwe functie. Vanaf nu is het mogelijk om in te zoomen op de screenshots die in de Google Play Store bij games en apps zijn te vinden. Het is een functie die we echt heel lang moesten missen, want nu is hij pas toegevoegd.

Je kunt zowel dubbel tikken op de afbeelding, of twee vingers naar elkaar toe knijpen om uit- en in te zoomen. Soms kan het handig zijn om in te zoomen op screenshots van een app om bijvoorbeeld bepaalde details beter te bekijken. De functie in de Play Store om te zoomen wordt automatisch uitgerold en aan de kant van de servers geactiveerd. Je hoeft hiervoor niks te doen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel