Julia’s: pasta bestellen via app in de trein, afhalen op station

De door NS Stations geëxploiteerde winkelformule Julia’s komt met een app, waarmee je pasta kunt bestellen. De bestelling kan je plaatsen vanuit de trein en bij aankomst op het station kan je direct je gerecht ophalen.

Financieel-directeur Engelhart Robbe van de Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft tegenover de krant Metro laten weten dat met een unieke app zal komen. De NS werkt aan een technologie die het mogelijk maakt om een maaltijd via de smartphone-app te bestellen en je bestelling zonder wachttijden op te halen op het station.

Julia’s is een formulie waar Italiaanse producten aangeboden worden. Julia’s zit verspreid over achttien stations binnen Nederland en is bekend van het pasta-aanbod. Volgens Robbe moet het zelfs mogelijk worden om eventuele vertragingen te koppelen aan de bestelling. Op deze manier word je eten niet koud en wordt het eten wat later klaargezet.

Helaas is niet bekend gemaakt wanneer we de applicatie kunnen verwachten. Op dit moment is het ‘Stations Lab’ bezig met de ontwikkeling van de app.

via Metro

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel