Jumbo app 3.1.4 met notificaties en verbeteringen uitgebracht

De applicatie van supermarktketen Jumbo is voorzien van een update. In de Play Store vind je nu versie 3.1.4 van de app die een aantal verbeteringen doorvoert. De ontwikkelaars hebben ook nieuwe functies toegevoegd aan de applicatie, waarmee het bestellen van online producten nog gemakkelijker wordt gemaakt.

Jumbo app

Jumbo heeft de Android-app geüpdatet naar versie 3.1.4. Vanaf nu word je op de hoogte gehouden van je bestelling. Tevens kan je een notificatie krijgen bij acties en aanbiedingen. Mocht je al eerder een online bestelling geplaatst hebben, dan kan je voortaan via de app je laatste bestelling nog een keer plaatsen vanuit Mijn Jumbo. Een andere verbetering is dat je de geplaatste bestellingen in een duidelijker overzicht kunt bekijken.

Jumbo app 3.1.4

De zoekfunctie om producten en recepten te vinden is verbeterd doordat je gebruik kunt maken van de verbeterde filters. Volgens de ontwikkelaars van de Jumbo app is de app ook stabieler en zijn er bepaalde problemen rondom het inloggen verholpen. De update voor de Jumbo app kan je kosteloos downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Jumbo
Jumbo
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel