Jumbo Dagjes Uit app: verzilver je munten voor korting op een dagje uit

Jumbo heeft een nieuwe applicatie uitgebracht om je kortingsmunten voor een dagje uit te verzilveren. De app heet Dagjes Uit en geeft je de mogelijkheid om met korting naar de dierentuin te gaan, een attractiepark te bezoeken of iets anders leuks te doen.

Jumbo Dagjes Uit app

Supermarktketen Jumbo laat je tot en met 3 mei 2016 sparen voor korting op een dagje weg. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een kortingsmunt van €2,50. Deze kortingsmunten kan je gebruiken voor korting op een dagje uit bijvoorbeeld naar een musea, wellness, dierentuin of een attractiepark. Per ticket mag je maximaal 15 euro aan kortingsmunten inleveren.

Met de Jumbo Dagjes Uit app kan je direct je kortingsmunten verzilveren. Op de munten vind je een QR-code die je kunt scannen, waarna ze opgeslagen worden in je account. Je kunt er ook voor kiezen om handmatig je kortingscode in te voeren. Door in te loggen met je account kan je direct deze ook verzilveren en je keuze voor het dagje weg bevestigen. Er is keuze uit meer dan zestig dagjes weg.

Downloaden

De Dagjes Uit app van Jumbo kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Dagjes Uit
Dagjes Uit
Ontwikkelaar: QUP
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel