‘Jumbo heeft beste supermarkt-app’

Een onderzoek van consumentenprogramma Kassa bekroont de app van Jumbo als beste supermarkt-app. Wel is onduidelijk hoe het onderzoek precies heeft plaats gevonden.

Afgelopen zaterdag heeft het tv programma Kassa een onderzoek gedaan naar supermarkt-apps. Hier werd onder andere gekeken naar hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk de apps zijn. De test werd uitgevoerd voor de volgende supermarkten: Alber Heijn, Aldi, C1000, Emté, Hoogvliet, Jumbo en Lidl.

De Jumbo app is als beste uit de test gekomen, maar wordt op de voet gevolgd door Appie (Albert Heijn). Het programma Kassa geeft aan dat de Jumbo app net iets overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is.

Jumbo App

Jumbo scoorde een 4,5 en Albert Heijn een 4. Dat deze scores zo dicht bij elkaar liggen is niet heel vreemd, beide apps zijn ontwikkeld door dezelfde ontwikkelaar. De supermarkt-apps die het laagste scoorde zijn de Lidl en de Emté, beide hadden een score van 2,5.

Appie Albert Heijn

Jumbo heeft pas sinds een maand een eigen applicatie voor Android. Medio december kondigde de supermarktketen de Jumbo app aan. Hoe het onderzoek is uitgevoerd, laat Kassa niet doorschemeren, waardoor de beoordelingscriteria niet duidelijk worden. De volledige uitslag is te vinden op de site van Kassa.

Welke supermarkt-app gebruik jij het liefst? Laat het weten door een reactie onder dit bericht achter te laten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel