‘Kijk Bij Mij’ app van Kijkshop: helpen en geholpen worden bij het shoppen

Winkelketen Kijkshop heeft de ‘Kijk Bij Mij’ app uitgebracht. Met deze applicatie kun je je expertise laten zien door anderen te helpen met het kiezen van een passend product. Ook kun je zelf anderen op een interessante manier om hulp vragen.

Kijk Bij Mij app

De Kijk Bij Mij app van Kijkshop zat er al even aan te komen, en nu is hij ook daadwerkelijk uitgebracht. De winkelketen wil het over een andere boeg gooien met dit platform. Consumenten kunnen elkaar helpen met het maken van de juiste keuze tijdens het shoppen. Waar moet je op letten bij een stofzuiger, strijkijzer, scheerapparaat of televisie?

Heb je nou over een bepaalde tak van producten veel kennis, dan kun je die kennis nuttig inzetten met de Kijk Bij Mij app van Kijkshop. Je kunt je aanmelden als adviseur en vervolgens shoppers helpen. Het helpen gebeurt via een live-videoverbinding zodat je de ander ook kunt zien. Het inwinnen van advies is altijd gratis. Degenen die advies geeft krijgt maximaal 5 procent commissie bij een voltooide transactie. Anderen kunnen de adviseurs beoordelen, en je ziet van een adviseur ook de uitleg en welke talen hij of zij spreekt.

Kijkshop

Wanneer je in een Kijkshop filiaal staat kun je de scan-functie gebruiken in de app. Je scant hiermee de QR-code bij het product en hij kan direct klaargelegd worden bij de kassa.

De Kijkshop Kijk Bij Mij app kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button. Voor smartphone advies helpen we jou natuurlijk met ons DroidApp Koopadvies!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel