PostNL rolt ‘Mijn Post’ overzicht uit in heel Nederland: welke post kun je verwachten?

In juli schreven we al over de introductie van ‘Mijn Post’, een extra dienst in de app van PostNL. Je kunt namelijk van een groot gedeelte van de brievenbuspost zien, welke post je binnenkort op de mat kunt verwachten. De dienst is vanaf nu beschikbaar in heel Nederland.

PostNL Mijn Post in heel Nederland

DroidApp schreef in juli van dit jaar over de introductie van de nieuwe functie PostNL Mijn Post. Met deze functie in de app kun je zien welke post er naar je onderweg is. Dit gaat dus echt over bijvoorbeeld brieven, kaarten en andere post dat niet onder de pakketpost valt. Wel geldt dit alleen voor post die door PostNL verwerkt wordt en niet door andere bezorgdiensten.

PostNL Mijn Post

Welke post is onderweg?

Als eerst was de dienst beschikbaar in de omgeving van de randstad. Geheel volgens planning laat PostNL nu weten dat de dienst in heel Nederland is te gebruiken, dus ook buiten de regio Den Haag en Rotterdam.

Om te zien welke post naar jou onderweg is, dien je eenmalig in de PostNL app de functie ‘Mijn Post’ in te schakelen. Het gebruik ervan is namelijk niet verplicht. In het zijmenu vind je de optie ‘Mijn Post’ terug, waar je tevens ook de poststukken in kunt zien, samen met een foto en de datum waarop je de post kunt verwachten.

Downloaden

Mocht je de PostNL app nog niet hebben, dan kun je deze downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

PostNL
PostNL
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel